Вносител на селскостопанска техника и резервни части

Навесна дискова брана

Beckmann & Volmer   Дискова брана RAPTOR KSE -навесна

Навесна дискова брана RAPTOR KSE

Двуреден агрегат с лентов, тръбен или каучоков. Като допълнително оборудване към късата дискова брана маже да бъде монтирана сеялка.

Агрегата е предназначен за предсеитбено дисковане, посев, засяване на ливади и пасища и за дисковане след прибиране на реколтата. Намира широко приложение при леки и средно стегнати почви. Разбива , разравя и прави рохкав подземния почвен слой. Има широко приложение в смесването на почвата с дискованата пръст и разпръснатия тор.

Техническо описание:

Работни елементи са дискове тип "детелина" с диаметър ф510 мм,мантирани на съответните натоварващи елементи. С оглед на това, че дисковете са еластично монтирани с пружиниращи каучокови елементи, машината много добре се нагажда към неравна почва. За уплътнение на почвата компактната дискова брана може да работи с различни, прикрепени към нея валяци, като например, тъпкателен тръбен валяк или тандемни валяци. В повечето случаи аптималното решение е кленовидният каучуков валяк. Този валяк заравнява повърхността на почвата и я стъпква. Създават се зони за добро, компактно изравняване, идеялни за кълняемоста на семената. Вторият тип зони са лентите смесена почва , които позволяват свободното проникване на водата и предотвратяват наносите в полето.

Разпечатай
  
Запитване за продукта
Или се обади:  +359 610 528 42 / +359 888 206 017
Име *
E-mail *
Телефон *
 Въведете сумата *
 
Запитване *

* Задължителни полета